26.2.06

Variaatioita

Yleensä en tee samaa mallia kahteen kertaan, mutta tein kuitenkin Cissylle samantapaiset sandaalit kuin CED-nukelle, kun malli oli mielestäni kiva, solkia oli vielä jäljellä ja satuin löytämään sopivanväristä nahkaa. Tuota nahkaa olikin aika iso pala ja suunnittelin siitä avokkaita, mutta enimmäkseen se on kyllä mennyt sisä- ja ulkopohjien tekemiseen näitä lukuunottamatta, koska se on juuri oikeaa sävyä vaaleisiin kenkiin käytettäväksi.

Alla toinen pari, jossa idea on sama kuin aiemmin Cissylle tekemässäni parissa. Koristeita oli vielä jäljellä ja halusin tehdä vähän tukevamman parin, koska alkuperäisissä oli melko hutera korko. Lisäksi näissä nahka on sisäpuolelta käsitelty sealerilla eikä kengistä pitäisi lähteä väriä nuken jalkoihin.

Tuota väriasiaa en ollut aiemmin tullut ajatelleeksi, mutta nyt kun olen tehnyt joitakin pareja myyntiin, olen ottanut senkin huomioon. Omalla Cissylläni on värijälkiä alkuperäisen asun verkkosukkahousuista, joten sillä eivät pienet lisätahrat olisi hirveä katastrofi, vaikka tietysti parempi, ettei niitä tule.

Ei kommentteja: