21.2.06

Avokkaita

Olen tehnyt useamman parin avokkaita kokeillessani erilaisia materiaaleja. Kuvassa Cissyn avokkaat ruskeasta nahasta. Nahka oli oikeastaan vähän turhan paksua, joten lopputulos ei ole paras mahdollinen.

Tein myös muutaman parin CED-nukeille. Ensimmäiset ovat nahkaa, mutta koska se oli paljon ohuempaa kuin edellisen kuvan kenkäparissa, jälki on luonnollisemman näköistä. Seuraava pari on hopeanvärisestä kankaasta, joka on vahvistettu sealerilla. Kangas on varsinkin CED-nuken kenkiin parempi materiaali kuin nahka. Viimeisenä toinen versio kakkupaperitekniikasta, jota käytin valkoisiin Cissyn avokkaisiin. Tällä kertaa käytin vain pohjana tummaa kangasta, jolloin paperin kuviot tulevat paremmin näkyviin.



Nuo kolme CED-nuken kenkäparia ovat eBayssä myynnissä, kun testailen, olisiko näihin kiinnostusta. Cissyn kengät eivät ainakaan tunnu herättävän kummemmin kiinnostusta (olen kokeillut laittaa muutaman parin myyntiin), mutta se voi johtua siitä, että useimmiten Cissyt puetaan vanhanaikaisesti ja tekemäni kengät ovat uudenaikaisia.

Ei kommentteja: