24.2.06

Koruja

Kenkien lisäksi olen tehnyt muotinukeille joitain koruja. Tein aiemmin koruja itsellenikin, mutta en ole tehnyt pitkiin aikoihin ja myin suurimman osan tarvikkeistakin pois. Kaikkein pienimpiä helmiä jätin kuitenkin aika ison purkillisen juuri muotinukkejen tarpeisiin.

Hienoin (ja kallein) koruista lienee tämä hematiiteista ja aidoista Swarowskin kristalleista tehty helminauha. Tein tämän alunperin Kitty Collierille erästä tiettyä asua varten, mutta asu on nyt poistettu käytöstä, koska se osoittautui päästävän väriä.

Alla muita tekemiäni helminauhoja, ensimmäinen pelkistä hematiiteista ja toinen lasihelmistä.


Näiden lisäksi olen muokannut jotain valmiita koruja, esimerkiksi seuraavassa kuvassa olevaa äitini vanhaa kaulakorua. Korusta oli kadonnut pari kiveä, joten poistin ne osat ja vaihdoin ketjun lyhyempään.

Seuraavassa lasihelmistä tehty rannekoru, jossa olen käyttänyt kumilankaa, koska lukko olisi ollut liian iso korun pituuteen nähden. Nuken kädestä roikkuva ketju on nahkaisen kännykkäkotelon lenkki.

Ja tässä kännykkä, joka on tehty Cernit-massasta. Ehkä hieman kömpelön näköinen näin isona, mutta kannattaa ottaa huomioon, että sen mitat ovat oikeasti 1,1 x 2,5 cm.

Ei kommentteja: