27.1.06

Kenkäkauppa

Ihan pieniä kenkiä en ole edes yrittänyt tehdä, mutta hyllyssäni on kylläkin 1:12 mittakaavan roomboxi, jossa on kenkäkauppa. Alla ensimmäisenä pari yleiskuvaa kaupasta, ensimmäisessä etuseinä on kiinni ja toisessa auki. Myyjänä Dale (repro) ja asiakkaana Lego Scala -nukke. Kenkien lisäksi kaupassa myydään myös hattuja ja laukkuja.

Lattialla näkyvät oranssit nilkkurit ovat Lego Scala -nuken. Punaiset avokkaat ovat Heidi Ottin nukkekotinuken, joka asustelee tällä hetkellä toisessa boxissa. Seinän vieressä näkyvät saappaat ovat Dawn-nuken (samanlainen kuin Dale, mutta blondi) asuihin kuuluvia.Seuraavaksi yksityiskohtia. Kuvassa alarivillä näkyvät kengät ovat valmiina ostettuja kuten myös ylemmän rivin kultainen pari. Vihreät olivat maalaamatonta metallia ja maalasin ne itse.

Seuraavassa kuvassa näkyvät kengät ovat valmiina ostettuja.

Viimeisen kuvan vasemmassa reunassa näkyvät pilkulliset kengät ovat valmiina ostettuja. Niistä seuraavana olevat sininen, valkoinen, violetti ja musta pari (muovia) ovat Dawnin ja Dalen. Balettitossut olivat maalaamatonta metallia, joten olen maalannut ne itse, kuten myös alemman rivin violetit kengät. Vihreä pari on valmiina ostettu.

3 kommenttia:

katriina kirjoitti...

Ihana kauppa. Mistä tuo boxi on kotoisin?

ths kirjoitti...

Jostain englantilaisesta nettikaupasta sen aikanaan tilasin, mutta en enää muista mistä. Boxi oli koottavaa mallia eli tuli näppärästi postissa litteässä paketissa.

Anonyymi kirjoitti...

ihana kauppa, lähikuvia kaipaan vaan lisää :)

-jj