29.3.06

Täysi setti

Edellisessä postauksessa mainitut näytepalat olivat sen kokoisia, että kustakin tulee yksi pari Cissyn kenkiä, yksi pari CED-nuken kenkiä ja lopuista saa vielä Tiny Betsylle ainakin yhden parin.

Väitin aiempaa mallia Tiny Betsylle yksinkertaisimmaksi mahdolliseksi, mutta keksin vieläkin helpomman mallin. Tässä ei ole kuin neljä liimattavaa kohtaa: hihna nilkan takana, kaksi suoraa pätkää sivuilla ja ulkopohja. Liimaaminen on huomattavasti helpompaa, kun ei tarvitse tehdä yhtään kaarroksia, vaan päällisestä liimataan pohjan alle vain kaksi suoraa pätkää. Lisäksi tätä mallia voi tehdä vähän paksummastakin kankaasta juuri sen takia, että kaarroksia ei tarvita.

Tein Tiny Betsylle täyden setin näytepaloista tällä mallilla. Koristeista osa on liimattu kiinni, osa on kiinni langalla.

Tein tämän setin siksi, että pidin ajatuksesta tehdä täysi sarja saman kankaan eri värisävyistä, mutta isommat kengät menevät myyntiin ja halusin jotain, joka jää itselleni. Eikä tämä Tiny Betsyn kenkäsetti vie läheskään niin paljon tilaa kuin täysi setti isompia kenkiä.

For an English translation of this post, see here.

Ei kommentteja: