12.3.06

Pientä bisnestä

Parin päivän bloggaustauko johtuu webbisaitin suunnittelusta ja toteutuksesta. Kuten tuosta sivupalkista näkyy, olen listannut joitain tekemiäni kenkiä eBayhin myyntiin. Joitakin pareja on mennyt jo kaupaksikin ja positiivisen palautteen jälkeen on kiinnostus alkanut hieman lisääntyä.

Pikaisten kustannuslaskelmien jälkeen tulin siihen tulokseen, että vaikka tästä pikku sivubisneksestä, joka on lähtenyt lupaavaan alkuun, ei kovin tuottavaa todennäköisesti koskaan saa, on hyödyn maksimoinnin kannalta paras tehdä sitä ihan virallisesti toiminimellä.

Toiminimi minulla on ollut jo pari vuotta varsinaisen työni takia, joten piipahduksen Patentti- ja rekisterihallituksen palvelupisteessä ja 57 euron maksun jälkeen toiminta on nyt virallista yritystoimintaa. Ja niinpä sitten piti pystyttää laajennus yrityksen saitille ja se löytyy osoitteesta dolls.fennotrans.fi.

Olinkin jo miettinyt, että nuo kenkäjutut pitäisi erottaa omaksi kokonaisuudekseen, kun niitä alkaa olla niin paljon. Nytpä sitten ovat ja pääsin vielä suunnittelemaan ihan uudenlaisen ulkoasun. Vanhaa saittia kun ei viitsi ihan äkkiä alkaa uusimaan, kun se on niin laaja, vaikka tietysti tyylitiedoston muokkauksella saisi aika paljon muutosta ulkoasuun.

Kenkiäkin on tietysti tullut tehtyä ja aivan erityisen tyytyväinen olen ihan uuteen malliin, jonka valitsin myös saitin etusivun kuvaksi. Näitä tulee todennäköisesti tehtyä enemmänkin, kun alan testailemaan erilaisia muunnelmia.

Ei kommentteja: