18.3.06

Kenkähylly

Pienet seinälle ripustettavat vitriinit alkoivat käydä ahtaiksi Cissyn kengille, joten rakensin niille kokonaan oman hyllyn.

Toteutan kierrätystä käytännössä mm. siten, että säilytän erilaisista pakkausmateriaaleista sellaiset osat, joille voi olla käyttöä myöhemmin. Ostin pari vuotta sitten uuden vaatekaapin ja sen pakkauksesta jäi kapeita lastulevyn pätkiä. Näistä kasasin nyt neljän kulmaraudan avulla kehikon, johon laitoin keskelle samasta levystä yhden hyllyn ja loput hyllyt tein pahvista.

Päällystin koko hyllyn vaaleilla vähän paksummilla serveteillä servettilakan kanssa, että lastulevy jäi piiloon. Viimeistelynä päällystin hyllyn ohuilla kuviollisilla serveteillä. Pölysuojana hyllyn edessä on yläreunasta kiinnitettyjä A4-kokoisia kampasidonnassa kansina käytettäviä muoveja. Ne ovat juuri sopivan tukevia. Piirtoheitinkalvo olisi ollut vähän liian ohutta tähän tarkoitukseen.

Kuten kuvasta näkyy, hylly tuli heti lähes täyteen ja minulla on vielä joitain Cissyn kenkiä keskeneräisinä.


Pienempiin vitriineihin laitoin Tylerin ja CED-nuken kenkiä. Voi vaan olla, että täytyy yhdistää nuo, että saa toisen vitriinin vielä Cissyn kengille.

Olen lisännyt vitriineihin pahvihyllyjä, kun niissä oli alunperin vain kaksi hyllyä kummassakin. Täytynee mittailla voisiko vielä vähän tiivistää.


1 kommentti:

Ladykiller kirjoitti...

Hei, mä linkkasin tämän blogin mun sivuille. Toivottavasti on ok? :)