14.5.09

Silkstone Barbielle (ja Fashion Royaltylle) sopivia kenkiä

Seuraavassa on joitakin Silkstone Barbielle sopivia kenkiä ja jotkin niistä sopivat myös Hollywood Royalty Lana Turner -nukelle, jolla on leveämpi jalka kuin Silkstonella. Kuvissa kengät ovat Spa Giftset Silkstone Barbien jalassa.

Ensimmäinen pari on setistä, joka on tarkoitettu Silkstonelle. Nämä kengät sopivat myös Lanalle, koska ne ovat pehmeämpää muovia kuin setin muut kengät.


Tämä pari on muistaakseni samasta setistä. Olin varma, ettei nukeillani koskaan olisi mitään näiden kanssa yhteen sopivaa, mutta Lanalle tekemässäni mekossa on oranssia, joten nämä sopivat sen kanssa. Valitettavasti nämä kengät eivät sovi Lanalle kunnolla, mutta onneksi mekko sopii Silkstonelle.


Tämä on halpa pari, joka on tehty melko pehmeästä muovista. Nämä menevät Silkstonen jalkaan juuri ja juuri ja oletan, että jossain vaiheessa nämä hajoavat jalkaan laitettaessa tai pois otettaessa.


Tässä toinen pari, jonka tilasin samaan aikaan kuin edelliset, mutta valitettavasti en muista, mistä nämä ostin.


Nämä ovat Fashion Fever Barbien kengät ja riittävän pehmeää muovia mennäkseen Silkstonen jalkaan.


Tämä pari on melko uudesta Mattelin kenkäsetistä. Nämä sopivat myös Lanalle.


Tämä pari on Bob Mackien Cher Barbielta.


Nämä kengät tulivat halvan Barbien mukana, jolla oli neonvihreä mekko.


Nämä ovat 1970-luvulta ja luulisin, että alkuperäiset Mattelin kengät. Näissä oli alunperin nilkkaremmit, mutta muistan leikanneeni ne pois, koska ne olivat niin hankalat käyttää. Minulla on myös samanlainen keltainen pari.


Nämä ovat myös 1970-luvulta ja sopivat käytännössä kaikille Barbie-kokoisille nukeille.


Viimeiset kaksi paria ovat ReMentin kenkiä ja molemmat sopivat myös Lanalle. (Nämä on ostettu Miss Blythe storesta, joka on Portugalissa.)
For an English version of this post, see here.

Ei kommentteja: