16.4.06

Makuasioita

Olen tainnut mainita ennenkin, että hyvä maku tai tyyli eivät välttämättä ole kriteereitä tehdessäni nukenkenkiä. Seuraava pari on siitä hyvä todiste:

Kaverini nimitti näitä Anna Nicole Smith -kengiksi ja kyllähän nämä kyseisen henkilön "tyyliin" taitaisivat sopiakin. Lisää räikeää pinkkiä on luvassa myöhemminkin, koska materiaali noihin on peräisin kohtuullisen kokoisesta nahkapalasta, joka oli ihan pakko ostaa nahkakaupan varaston loppuunmyynnistä.

Toisenlaista pinkkiä on sitten näissä kangasavokkaissa:

Tuo mustan ja pinkin yhdistelmä toi mieleeni lapsena markkinoilla käydessä pakollisen ostoksen eli karkkinyörit, joista musta oli tietysti lakua, pinkistä en enää muista miltä ne maistuivat (todennäköisesti lähinnä sokerilta ja karkkiväriltä).

Hopeaa pitää tietysti löytyä, joten nahkakaupasta lähti mukaan myös sitä lajia. Tässä ihan uusi malli hopeisena. Näitä tulee varmasti tehtyä lisää muista materiaaleista, koska ovat poikkeuksellisen helpot tehdä.

Lopuksi vielä yksi kokeilu toispuoleisella mallilla. Nämä onnistuivat hyvin ottaen huomioon, että idea lähti siitä, että kuviosta ei pystynyt leikkaamaan palaa, jossa molemmat puolet olisivat olleet ulkosyrjän malliset.

Ei kommentteja: