25.3.07

Lisa

Kuten alkukuun vinkistä saattoi ehkä arvatakin, tilasin nuken alennuksesta. Tai oikeastaan tilasin kaksi nukkea ja kaksi asua, mutta vain toinen nukeista jää itselle, loput menee lahjaksi. Näin minulla on sitten mallinukke, jolla tehdä lisää asuja sille toiselle.

Minulle jäävä nukke on tämä:
Nukkeja on ilmeisesti tehty vain vuonna 2006, eikä enempää tule, kunhan viimevuotiset on myyty. Olisiko ollut niin heikko menekki, ettei kannattanut. Parinkympin alennushinnalla nuo ovat kyllä todella hyvä kauppa, koska ne on valmistettu laadukkaasta vinyylistä ja näyttäisivät olevan rakenteeltaankin kestäviä. Sehän nähdään sitten myöhemmin, kun toinen nukke on päässyt uuteen kotiinsa.

Ainakin tuon Lisan asussa on kyllä sitten se ongelma, että vinyyli on joissakin kohdin ottanut väriä takin kankaasta ja kenkien materiaalista. Se ei kuitenkaan ole vinyylin vika, vaan väärin valitun muun materiaalin, koska tätä tapahtuu kaikilla muillakin vinyylinukeilla. Ilmeisesti vain keräilynukeilla materiaalien laatuun kiinnitetään enemmän huomiota. Vaikka on minun Cissyllänikin säärissä raitoja alkuperäisistä verkkosukkahousuista.

Ei kommentteja: