3.7.07

Verkkoa

Taukoa ehtikin taas olla vähän aikaa, mutta nyt on uusi muutto ohi, eikä toivon mukaan ole mitään tarvetta muuttaa mihinkään ainakaan seuraavaan 20 vuoteen.

Pari Rinin kenkäparia, jotka ovat olleet työn alla keväästä asti, valmistunevat pian, mutta eilen illalla innostuin kuitenkin tekemään kengät American Modelille.


Verkko on sealerilla kovetettu pala ohuesta huivista. Mustat reunukset ja koron päällys ovat samoin kovetettua satiinia ja pohjat jälleen kerran nahkaa, jossa on välissä kartonkia tukena. Korkojen sisus on kipsiä.

Pitäisi ilmeisesti tehdä uusi satsi korkoja, kun aiemmin tehdyistä ovat käyttökelpoisia vain nämä "tolppakorot". Tosin keskityn varmaankin lähiaikoina Riniin, jolle on useammat pohjat valmiina odottamassa, että keksin sopivan mallin.

Lisäksi tilasin viikonloppuna uuden nuken, jota joutuu kuitenkin odottamaan reilun kuukauden. Se on samaa kokoluokkaa kuin Tonnerin 16 tuuman nuket, mutta muuten aivan omaa luokkaansa. Kuvia on luvassa, kunhan nukke saapuu joskus elokuussa. Se on sitten sitä mallia, jonka tyyliin sopivat parhaiten haute couture -luomukset eli kenkärintamalla lienee luvassa entistäkin hurjempia ratkaisuja.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

nuo kengät ovat aivan upeita!! rakastan niitä