11.9.08

Kalenteri 2009

Vuoden 2008 kenkäkalenterissa on ollut sen verran hyviä kuvia, että päätin tehdä ennakkotilauksen 2009 kalenterista. Julkaisupäivä on vasta lokakuun lopussa, mutta täytyy varmistaa, että saa omansa ajallaan. Nämä kalenterit tulevat halvemmaksi kuin kirjat eikä tekstin puuttuminen juuri haittaa, koska tässä vaiheessa olen lähinnä kiinnostunut kuvista.

2 kommenttia:

ainopp kirjoitti...

Hei, teetkö kenkiä tilauksesta? Tosin näytät tekevän lähinnä omille nukeillesi kenkiä, vai ymmärsinkö väärin :) Entä onko sun nuket samaa hintaluokkaa kun bjd, joka on ainoa barbieta isompi nukke jonka tunnen :D

Tarja kirjoitti...

Tein yhdessä vaiheessa kenkiä myyntiin, mutta koska se osoittautui kannattamattomaksi, olen tehnyt niitä nyt vain omille nukeilleni. Tilauksesta tekeminen kannattaisi todennäköisesti vielä huonommin, koska noihin menee niin paljon aikaa.

Suurin osa blogin kuvissa näkyvistä nukeista on huomattavasti halvempia kuin bjd:t, koska ovat vinyylinukkeja. Ainoat poikkeukset ovat Elfdoll Adel ja Sybarite Savoy, jotka ovat bjd-nukkeja ja siksi kalliita.

Tutustuminen 16 tuuman muotinukkeihin kannattaa aloittaa Robert Tonnerin sivustolta http://www.tonnerdoll.com